Vidres Berni S.L.

Eurofragance Smart Office

2023

Tipus de projecte: Disseny tancament oficina i moble laboratori

Disseny: Alotark/Vidres Berni

Localització: Sant Cugat del Vallès

Imatges: Noelia Beltrán

Elaboració del Wall of knowledge i moble de laboratori de vidre en les oficines centrals de l’empresa perfumista EUROFRAGANCE.

Un disseny de mostrador que vol ressaltar la creativitat i innovació, pilars essencials  de la marca. Vidres Berni ha col·laborat en el disseny dels materials i posterior fabricació i instal·lació. L’anomenat Wall of knowledge de la Eurofragance Smart office està format d’una estructura metàl·lica tubular color negre amb suports per a caixons de vidre, panells superiors de vidre lacobel negre i suports per a pantalles intel·ligents i compta amb il·luminació en leds de colors.

En aquest mur hi ha encaixats 33 cubs de vidre de 50x50x50 amb 5 cares i una porta que han estat fabricats amb la tècnica de l’encolat amb UVA.

L’altre col·laboració ha estat el moble de laboratori que consisteix en un moble format de 3 mòduls de vidre amb prestatgeries de mides totals 4 metres de llarg per 90 cm d’alçada i 40 cm de profunditat també fabricat amb la tècnica de l’encolat amb UVA.

Un projecte en el que hem gaudit participant en el disseny i contribuint a aconseguir l’objectiu de la marca que és mostrar la seva passió per les fragàncies, alhora que aportant la nostra passió pel que sabem fer.

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?