Vidres Berni S.L.

Política de privadesa

VIDRES BERNI, s.l. amb CIF B08865024 i domicili a VIA LAIETANA, 57 àtic 1a a BARCELONA (08003), és titular del lloc web VIDRESBERNI.COM i respon del tractament de les dades de caràcter personal que els usuaris subministren d’aquest lloc web.

VIDRES BERNI, S.L. informa els usuaris d’aquest lloc web sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser demanats per la navegació i ús d’aquest lloc web.

La finalitat d’aquest document és informar els usuaris sobre què fem amb les vostres dades personals, com es demanaven, per a què s’utilitzen, els drets que els assisteixen així com tota la informació necessària establerta per la normativa vigent.

En utilitzar aquest lloc web entenem que heu llegit i comprès la informació que s’exposa en relació amb el tractament de les vostres dades de caràcter personal.

El nostre principal objectiu és tractar les dades personals de manera lícita, lleial i transparent.

Dades recollides, finalitat i licitud

Les dades de caràcter personal tractades són les aportades pels usuaris a través dels formularis disponibles en aquest lloc web i són els mínims exigibles per poder enviar informació sobre els nostres productes / serveis, poder realitzar comandes, així com poder elaborar les factures corresponents, informar sobre l’estat de les comandes, atendre reclamacions i qualsevol altra gestió derivada de la prestació del servei realitzat a través d’aquest lloc web.

Aquestes finalitats estan basades en principis legals de tractament de les dades recollides per la normativa vigent: per a l’execució d’un contracte o la prestació d’un servei als usuaris, per al compliment d’obligacions legals, per l’interès legítim i amb el consentiment de els usuaris.

Dades recollides per sol·licitar informació a través del formulari web

Les dades personals demanades a través del formulari web per a la petició d’informació tenen com a finalitat enviar informació comercial sobre els nostres productes i serveis.

El tractament de les dades en aquest cas concret està legitimat pel consentiment exprés que vostè ens presta en acceptar l’enviament de la informació aportada a través del formulari.

Operacions que es realitzen amb les dades personals

Les dades de caràcter personal són registrades a través del web i conservades en suports electrònics controlats i supervisats pel responsable del tractament. Els suports compten amb les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixen la deguda confidencialitat en el tractament de les dades.

El personal implicat en les operacions de tractament de dades: accés, edició, esborrat, etc… està capacitat per fer-ho i està format i compromès amb la nostra política de protecció de dades.

Conservació de les dades

Les dades de caràcter personal es conservaran el temps que sigui necessari per poder atendre la finalitat/finalitats per als que van ser.

Per tant mantindrem la vostra informació personal mentre existeixi una relació contractual i/o comercial amb vostè o mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les seves dades.

En aquests casos, mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-ne cap ús, mentre pugui ser necessària per a l’exercici o defensa de reclamacions o pugui derivar-se algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament, que hagi de ser atesa i per a això calgui la seva recuperació.

Protecció dels menors

Aquesta pàgina web no s’adreça a usuaris menors d’edat. Si vostè és menor d’edat, si us plau no intenteu registrar-se com a usuari. Si descobrim que per error hem obtingut informació personal d’un menor, eliminarem aquesta informació com més aviat millor.

Destinataris de les vostres dades personals

Informem als usuaris que les seves dades personals no seran comunicades a tercers, llevat que aquesta comunicació de dades estigui emparada en una obligació legal o quan per a la correcta prestació del servei o l’execució del contracte sigui necessari comunicar les seves dades a altres responsables com poden ser altres empreses del grup, encarregats del tractament.

Per als casos en què la comunicació de dades a tercers no estigui emparada a les bases legals establertes a l’apartat anterior, la comunicació de dades a altres destinataris només es realitzarà si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés.

VIDRES BERNI, S.L. manté uns criteris estrictes de selecció dencarregats de tractament i es compromet contractualment amb cadascun a complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades.

Exercici dels drets

D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les dades dirigint la seva petició a la adreça postal indicada o al correu electrònic BERNI.RGPD@VIDRESBERNI.COM

Per a l’exercici dels drets s’haurà d’identificar mitjançant la presentació del vostre DNI.

Per a qualsevol reclamació podeu adreçar-vos al mateix correu indicat. Igualment podreu adreçar-vos a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.agpd.es