Vidres Berni S.L.

VIDRES BERNI S.L.

Vidres Berni, s.l. es funda l’any 1964 i neix amb la vocació de crear una empresa sòlida basada en la implicació personal, compromís en el treball i responsabilitat amb clients i col·laboradors.

berni
empresa de cristales

Una segona generació va continuar amb el mateix esperit de treball i valors de l’empresa, a la vegada que modernitzant-la i posant com a valors essencials l’esforç i la lleialtat amb els clients.

La tercera i actual generació ha incorporat el llegat i totes les aportacions dels professionals que han anat sumant, donant amplitud i compartint coneixement durant aquests gairebé 60 anys.

L’equip actual, amb una llarga experiència en el sector del vidre, es caracteritza per la seva solidesa i treball en equip, la versatilitat i adaptabilitat, innovació, compromís i esforç per assolir nous reptes cada dia.

En les dues últimes dècades, davant un món globalitzat i on la tecnologia avança a passos gegants, la nostra empresa s’ha anat adaptant als nous canvis i s’ha obert a nous mercats internacionals amb projectes engrescadors arreu d’Europa i també fora d’ella, gràcies al treball en equip, tant amb clients com col·laboradors, alguns amb una llarga i estreta relació de la qual n’estem molt satisfets i agraïts.

Comptem tant amb un equip propi de producció, instal·lació i manufactura en vidre com amb equips externs especialitzats que col·laboren segons l’especificitat de cada projecte. 

Les innovacions, les millores tecnològiques i les necessitats del sector del vidre requereixen vetllar per la formació contínua i impliquen un control i compliment de tots els requeriments, certificats en matèria de prevenció de riscos i seguretat i documentació en obres.

Són els valors compartits i la corresponsabilitat en l’equip, la nostra raó de ser, per seguir il·lusionant-nos en projectes singulars i continuar millorant dia a dia.

Els nostres valors

specialty glass

Responsabilitat social

El nostre compromís és el creixement sostenible i responsable amb les persones que en formen part i la societat.

vidres de seguretat

Esperit col·laboratiu

Enfortir l’esperit de treball en equip i valors compartits dins l’organització i col·laboratiu també amb els professionals amb i per a qui treballem.

specialty glass

Compromís i confiança

Un valor essencial és l’esforç per crear vincles de confiança amb els nostres clients, col·laboradors i equip, tant a nivell nacional com internacional.
glass systems

Adaptabilitat i versatilitat

Els nostres serveis abarquen instal·lacions de tot tipus de vidre i diversos àmbits com museus, rehabilitació, hotels, habitatges, establiments comercials, oficines, equipaments…
vidrios especiales

Motivació i capacitat resolutiva

“Intentem fer allò que sembla impossible”

Tota la nostra expertesa i els mitjans tècnics i professionals per donar resposta i solucions àgils, eficients i de qualitat. 

Serveis i instal·lacions

Els nostres serveis estan orientats a la manufactura, fabricació i instal·lació del vidre. Oferim servei a professionals en els camps de l’arquitectura, interiorisme, construcció, enginyeria, disseny d’exposicions i museografia i manteniment d’hotels i museus, principalment.

Col·laborem en el disseny i desenvolupament del projectes amb els nostres clients, oferint solucions, aportant valor afegit i transformant idees creatives en realitat. Participem en l’elaboració de prototipus previs a la fabricació d’elements constructius o museístics en vidre per a projectes singulars.

Instal·lem vidres de grans dimensions utilitzant l’última tecnologia en maquinària de mitjans auxiliars així com en aparells escàners de mesuraments.

Tenim expertesa en elements en vidre en obres de rehabilitació i interiorisme, oferint solucions a mida que destaquin per l’elegància i qualitat.

Treballem com a partners de les marques de vidre i accessoris més importants del sector reconegudes en l’àmbit internacional.

Comptem amb la confiança de les millors firmes d’arquitectura, construcció i museografia amb esperit interdisciplinari i amb projectes de prestigi internacionals.

Tenim experiència contrastada en la fabricació i muntatge de mobiliari amb vidre per interiorisme, així com vitrines i mobiliari per museus i exposicions. Utilitzem les tecnologies més avançades en adhesius reaccionables amb la llum ultravioleta (uva), oferint al client un ampli ventall de possibilitats gràcies a la qualitat dels acabats, i a les prestacions tècniques i estètiques i a la solidesa de l’encolat.

Realitzem treballs d’instal·lació amb qualsevol tipus de vidre: monolític, laminar, òptic, gravat a l’àcid, serigrafiat, trempat, amb càmera, vidre de seguretat antirobatori o antibales, acústic, reflectant, corbat, resistent al foc, etc.

La oficina central es troba ubicada en ple centre de Barcelona i comptem amb les instal·lacions d’una nau industrial a la zona de Barcelona amb maquinària especialitzada per a poder ser autosuficients i flexibles i donar resposta ràpida d’acord amb les necessitats dels projectes.

vidrio aislante
glass installation

Col·laborem amb:

Gremi del Vidr
pimec
sud-est
creu roja

El nostre catàleg

CV

Vols treballar amb nosaltres?

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?