Vidres Berni S.L.

Santa Eulàlia

2015

Tipus projecte: Reforma establiment comercial

Constructora: Codecsa

Arquitectura: GCA

Localització: Barcelona – Pg. Gràcia 93

Imatges: Xavier Roma Buixeda

 

Santa Eulàlia, fundada el 1943, és tot un referent en el món de la moda de luxe amb un enclavament únic de la ciutat, el Passeig de Gràcia.

El projecte d’aquesta reforma ha estat dissenyat amb tot tipus de detall, per a fer de cada zona de l’establiment un espai exclusiu.

Això és pot apreciar, especialment, a la sala del perfum, amb les formes hexagonals de mirall amb acabat envellit o oxidat a la zona central del sostre i amb els revestiments de la paret de vidre laminar de seguretat per a protegir les seves pintures artístiques i, a la vegada, per a donar-li un acabat brillant.

També es veu en el sostre de la zona de roba masculina on hi ha diferents nivells amb formes artístiques de mirall amb acabat envellit o oxidat, o en els fons de les vitrines de la sala del complements de moda amb lames verticals de mirall i prestatges en vidre òptic.

Un altre detall exclusiu es pot veure en el disseny del gravat a diferents tintes del mirall que es troba revestint les parets de la zona de l’ascensor i en el fons de vitrines d’ulleres.

En definitiva, tot el disseny ens parla d’una marca on el luxe és una experiència.

www.santaeulalia.com

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?