Vidres Berni S.L.

Hotel Kozmo Budapest

2020

Tipus projecte: Reforma hotel

Client: GCA Architects

Constructora: Codecsa

Arquitectura: GCA Architects

Localització: Budapest (Hongria)

Imatges: Arxiu V.Berni

Hotel de 5* situat, en ple centre de la ciutat de Budapest al costat del riu Danubi, en un edifici històric renovat completament que combina elements històrics amb un disseny modern i clàssic. Es tracta d’un hotel de luxe amb seixanta-quatre habitacions, cinc restaurants i una zona de spa amb piscina, gimnàs i sala de massatges.

Vidres Berni hi ha participat, en diferents fases, des del 2019, amb la instal·lació, en els banys de les suites i habitacions, de mampares de vidre trempat gris mate amb tractament anticalç i de miralls amb làmines amb resistència antibaf.

També ens hem encarregat del muntatge de les baranes dels finestrals de la façana i del terrat, amb vidre laminar de seguretat i peces de subjecció metàl·liques minimalistes. Una combinació perfecta dels elements i ornaments històrics i clàssics amb la modernitat, elegància i transparència de les baranes de vidre.

Un dels espais més exclusiu pel seu disseny i relaxant de l’hotel és la zona de l’spa. Aquí hem instal·lat les parets de vidre pintat de color vermell, els tancaments de les saunes i sales de massatge amb portes i fixes de vidre trempat gris i els miralls dels vestuaris.

Tots els elements arquitectònics, constructius i de disseny s’alineen per a oferir al client un ambient d’excel·lència i una elegant i moderna reinterpretació del luxe clàssic.

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?