Vidres Berni S.L.

El Born Centre de Cultura i Memòria

Any: 2013/2017

Tipus projecte: Museus i espais expositius

Client: Croquis, dissenys, muntatges i realitzacions

Localització: Barcelona ciutat

Imatges: Vidres Berni

Gràcies a la col·laboració amb l’empresa Croquis, Dissenys, muntatges i realitzacions, hem pogut participar en aquest important projecte per a la ciutat, concretament, en la Sala Villaroel (2013) i  posteriorment en l’exposició “El Born, memòries d’un mercat” (2017).

Aquest primer espai d’aproximadament 350 m² de superfície disponible, acull l’exposició “Barcelona 1700, de les pedres a les persones” on es mostra una gran part dels objectes que es van localitzar al jaciment arqueològic i, a través de diversos materials expositius, s’ofereix al visitant la possibilitat d’aproximar-se a la vida quotidiana de la ciutat dels segles XVII i XVIII.

La nostra intervenció ha consistit en totes les vitrines de vidre laminar de seguretat, però les vitrines centrals de la Sala Villaroel, són molt destacables per les seves grans dimensions.

d’aproximadament 350 m² de superfície disponible, acull l’exposició “Barcelona 1700, de les pedres a les persones” on es mostra una gran part dels objectes que es van localitzar al jaciment arqueològic i, a través de diversos materials expositius, s’ofereix al visitant la possibilitat d’aproximar-se a la vida quotidiana de la ciutat dels segles XVII i XVIII. La nostra intervenció consisteix principalment en les vitrines de grans dimensions realitzades amb vidre laminar de seguretat. 

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?