Vidres Berni S.L.

Can Brou

2020

Tipus projecte: Construcció habitatge

Arquitectura: Jeev Arquitectes

Localització: Sant Cugat

Imatges: Arxiu V.Berni

Casa unifamiliar amb piscina. En aquest projecte cal destacar la construcció d’una escala de vidre i una passarel.la amb biga inversa, realitzada amb el suport d’un estudi previ d’enginyeria (Jordi Noguera).

L’escala està feta amb vidre trempat i laminar de seguretat. Consta d’uns graons, de vidre antilliscant i laminar, subjectats amb unes peces metàl·liques que fan d’anellatge a la paret i al lateral de vidre. Aquest lateral és un vidre trempat i laminar estructural que fa de paret i barana alhora a dos trams d’escala, és a dir, el mateix vidre enllaça dues escales, la de vidre a la planta baixa i la de graons blancs a la planta inferior.  

La passarel·la de vidre es subjecta amb una biga invertida inoxidable amb tensors, amb els seus anellatges corresponents. La peça de vidre més gran és de 460×134 cm.

També es realitzen mampares de bany, vidres doble aïllament de grans dimensions per la façana, una barana per la piscina amb vidre laminar i craquejat (trempat trencat) interior i un vidre visor a una paret lateral de la piscina de 430×120 cm que comunica amb el pis soterrani aportant llum exterior al gimnàs.

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?