Vidres Berni S.L.

BARÇA IMMERSIVE TOUR

2023

Tipus de projecte: Museografia

Projecte museogràfic: Mediapro Exhibitions

Execució: Big Grup

Localització: Barcelona

Imatges: FCBarcelona (Mediapro Exhibitions)

El Barça Immersive Tour, inaugurat el juny de 2023, és el nou museu temporal del FC Barcelona on es pot gaudir d’una exposició extensa amb tota la història i trofeus del Barça i que acaba amb un gran espai audiovisual immersiu que recrea totes les sensacions que es podran viure en el futur Spotify Camp Nou que ara està en construcció.

L’equip de Vidres Berni ha col·laborat amb Big Grup i Mediapro Exhibitions, en aquesta remodelació del nou museu temporal, en la construcció de totes les vitrines de grans dimensions i expositors museogràfics amb la instal·lació de vidres laminars de seguretat òptic low iron i tots els sistemes de fixació adequats a cada estructura.

Es tracta d’un gran projecte, tant per les seves dimensions com per ser un dels més importants museus del país quan a públic i espectacularitat del disseny i resultats, sobretot amb el nou espai audiovisual immersiu 360º.

Ha suposat un privilegi, com sempre, col·laborar amb professionals del més alt nivell en dissenys en museografia i aportar tota la nostra experiència.

Contacte

Vols que col·laborem en el teu projecte?