Arriba una nova edició del #DIM2023, una de les celebracions que més ens agrada a Vidres Berni per la nostra implicació en projectes en vidre relacionats amb la museografia i manteniment dels museus i entitats culturals.

Enguany destaquem la nostra participació en els treballs realitzats en la recent inaugurada remodelació del MUHBA Casa Padellàs amb la construcció de vitrines per a les exposicions Barcelona Flashback i la temporal Domènech i Muntaner, urbanista.

No és casualitat aquesta exposició temporal ja que enguany se celebra també lAny Domènech en el centenari de la mort de l’arquitecte català Lluís Domènech i Muntaner. La mostra realitzada per la Fundació Domènech Muntaner i el MUHBA se centra en la seva faceta d’urbanista i presenta abundants documents, imatges i plànols dels projectes i propostes arquitectòniques per a donar forma a la ciutat monumentalitzant-la i sobretot modernitzant-la.

També hi són presents les seves conegudes obres d’arquitectura com el Palau de la Música, la Casa Fuster, la Casa Lleó Morera i el Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Precisament la nostra empresa experta en instal·lacions de vidre col·laborà en la remodelació i museografia del pavelló Sant Salvador del Recinte Modernista el 2017.

Esperem que sigui una edició molt participativa i que es pugui gaudir i posar en valor tot el patrimoni museístic del país.