Un dels segments del mercat on la nostra empresa de vidres ha estat sempre present és el sector de l’arquitectura efímera d’esdeveniments i stands en fires.

Aquest sector es caracteritza pel treball col·laboratiu d’equips multidisciplinars, on la creativitat, el disseny, la tecnologia i la tècnica es complementen a la perfecció amb l’objectiu de crear espais únics que facin, de la imatge d’una marca, una experiència impactant.

Els terminis d’execució i construcció in situ són curts, i per això, són imprescindibles, tant una perfecta plannificació, com la capacitat resolutiva i d’adaptabilitat i flexibilitat de tot l’equip que hi col·labora en establir amb éxit els stands en fires, esdeveniments i congressos. És en aquest punt que l’equip de Vidres Berni disposa dels recursos i extensa experiència amb la seva participació en les fires més importants que se celebren a una ciutat capdavantera com és Barcelona, però també a altres esdeveniments en ciutats europees com Venècia, Cannes, Saragossa,etc.

El nostre currículum és extens en aquest àmbit, però ens agrada destacar els treballs en vidre en diferents edicions en la Biennale di Venezia (Architettura), anualment en el MWC, en la Fira de l’Automòbil, Hostelco, Interhotel a Barcelona i altres com, Exposicions Internacionals, stands per l’Ajuntament de Barcelona a Cannes o rodatges publicitaris com el nou model Seat Cupra.

La pandèmia fou una aturada important però també ha propiciat que el sector s’hagi d’adaptat a les noves circumstàncies amb les noves tecnologies, així com compaginant esdeveniments virtuals junt amb els presencials. És significatiu que aquest 2023 la celebració de les fires més importants com el #MWC23 o #ISE2023 han estat un èxit de públic.

Darrerament hem participat en l’última edició #MWC23 de la mà de PRO EXPO en el muntatge dels stands de les firmes Amarisoft, Arrcus i Spectrum.

Estem satisfets de veure que el sector surt reforçat i que les empreses que hi participen continuen confiant en la nostra expertesa. 

#stands #design #sustainable #events #technology