experts en vidre
productes de vidre

Vidres Berni apareix com a col·laborador en la instal·lació dels vidre del projecte Villa Stgilat (Begur, Girona, 2015) de l’arquitecte Enric Ruiz-Geli en la revista Monografías AV 227-228 (2020) de la prestigiosa revista ArquitecturaViva. En aquest monogràfic s’escullen 24 projectes de cases del món. Els trets característics del projecte són la relació sostenible amb l’entorn i el procés constructiu. Els tancaments de vidre adopten les formes segons les bòvedes tabicades llevantines del sostre fent de la seva fabicació i instal·lació tot un repte. També ha estat un desafiament cobrir amb vidres el pabelló de formigó realitzat a partir d’un encofrat inflable en la part superior de la parcel·la.

Aquesta Villa també ha aparegut a l’anunci de El Corte Inglés a la primavera del 2023. A continuació us deixem el video:

Llegir més | Enllaç Anunci